Lancering Work In Capital Certified opleidingen

Wic logo

 

Het is zo ver. We zijn er klaar voor. We onthullen graag onze unieke opleidingscycli aan u.

Dagdagelijks merken we dat heel wat medewerkers gepassioneerd zijn door creditmanagement. Tegelijkertijd blijven goedopgeleide creditprofessionals schaars op de arbeidsmarkt. Bovendien verandert de materie zo snel dat actuele kennis meer dan ooit nodig is. Gebrainstormd, gediscussieerd en urenlang gecommuniceerd hebben we om op de vragen en eisen van de markt passend te kunnen antwoorden. Het resultaat is een diepgaand en uniek opleidingsprogramma geworden.

Fier, dankbaar, apetrots en dolgelukkig. Dat zijn de woorden die onze gevoelens het best omschrijven.

Fier: het programma dat we hebben samengesteld is er een om u tegen te zeggen. . De topics zijn hyperrelevant en up to date. Het totaalplaatje klopt. Het gaat over creditmanagement 2016. Onze opleidingen bevatten klassikale lessen maar ook pré – en posttesten, individuele opdrachten en gezamenlijke business cases. Wanneer u deze opleidingen volgt, bent u een volwaardige creditprofessional.

Dolgelukkig zijn we met ons project. Het is volledig geworden wat we wilden. We staan achter de inhoud en geloven in de meerwaarde. De reacties maken ons ook heel blij. De eerste geïnteresseerden hebben zich al gemeld.

We zijn ook dankbaar omdat toonaangevende bedrijven in dit verhaal geloven en ons willen steunen en promoten. Zo engageerden Intrum Justitia, Roularta Information services en Credittools zich om onze opleidingen in hun netwerk bekend te maken. Hierdoor creëren we een groot draagvlak binnen de creditmanagementwereld. Dit bevestigt dat er nood blijft aan degelijke trainingen.

Apetrots: het voelt zo fijn om een droom die al jaren sluimerde nu gerealiseerd te zien. De erkenning van de KMO-portefeuille, het behalen van het keurmerk. Het geeft onze opleidingen zoveel meer waarde. Geen waarde voor ons maar voor onze deelnemers. En daar doen we het voor… Eindelijk is er in Vlaanderen een volledige en diepgaande cyclus voor credit collectors, credit controllers en credit managers.

We kijken er naar uit samen met u te gaan voor beter dan best. Wil u meer weten:

Bekijk het aanbod http://www.workincapital.be/home/opleiding/ en tot binnenkort op onze opleidingen!