Consulting

Een organisatie kwalitatief en snel vooruit helpen. We gaan er voor.

Advies van specialisten zorgt ervoor dat u sneller en effectiever uw beoogde resultaat haalt. Wij zijn onafhankelijk zodat invloed van interne of externe belangen vermeden wordt. Onze 26 jaar ervaring in creditmanagement resulteert in kennis van de aanbieders op de markt en in een netwerk aan informele contacten, waar u direct beroep op kan doen. Indien gewenst, zetten wij ons advies om in de praktijk door mee deel te nemen aan de uit te voeren projecten. Daarbij besteden we veel aandacht aan het begeleiden van de verandering voor de mensen binnen de organisatie.

Procesoptimalisatie

Onze aanpak is steeds gebaseerd op een uitgewerkte business case, die een duidelijk inzicht geeft in het financiële resultaat van de verandering. We geloven hierbij zeer sterk in de LEAN methodologie. Via Kaizens bepalen we welke veranderingen nodig zijn en welke acties prioritair zijn om tot proces optimalisatie te komen. We begeleiden u ook bij de uitvoering hiervan.

Performantieoptimalisatie

Inzicht verschaffen in performantie is onvermijdelijk wanneer u het effect van verandering wil kunnen meten. De verandering kan plaats vinden bij een individu, een afdeling, binnen de eigen organisatie en of in de samenwerking met externe partijen. Wij helpen u bij het opstellen van een overzichtelijk dashboard. In dit traject besteden we extra aandacht aan datakwaliteit, zodat u de juiste intelligentie haalt uit beschikbare interne en externe data.

Geïnteresseerd ? Vraag direct meer informatie aan