Samen voor beter dan best

Een schitterende slogan, gebruikt voor de fusie van 2 banken. Ik wilde dat we hem zelf hadden uitgevonden. Perfect van toepassing op het partnership van Work in Capital en Miechielsen Training en Consulting.

Steven en ik hebben veel (en lang) samengezeten om de krijtlijnen van ons verhaal uit te tekenen. Steven is een echte projectmanager en proces-mens, ik ben een ‘mensen-mens’ en net die complementariteit heeft onze visie bepaald. Tijdens onze brainstormsessies bleek dat volgende elementen voor ons beiden belangrijk zijn:

  • Optimalisatie van processen
  • Resultaatgerichte aanpak
  • Objectiviteit van informatie
  • Volledigheid van procedures
  • Technische en digitale mogelijkheden gebruiken
  • Kwalitatieve mensen /waardevolle medewerkers

 

Soms lijkt het wel of het creditmanagement bij veel bedrijven nooit echt vooruitgang heeft geboekt . Wij willen dit in beweging krijgen; hierbij hebben we aandacht voor de 3 belangrijkste facetten: processen, systemen én mensen.

Er staan enkele fantastische projecten op stapel. We ontwikkelen ‘offers you can’t refuse’ en het succes van het customer2cash proces  bij onze klanten is onze graadmeter.

We zijn blij om aan te kondigen dat heel wat belangrijke spelers op de markt in ons verhaal geloven. Ze hebben zich geëngageerd om ons te ondersteunen.

Nieuwsgierig geworden? Lees onze blog en blijf ons volgen op www.miechielsentraining.be en www.workincapital.be.samen voor beter dan best